Avís Legal

La Societat Handeliana de Girona (en endavant SHG) amb domicili a Girona, NIF: G55082663, número 43251 del Registre d’Associacions (Generalitat de Catalunya), posa a disposició dels usuaris del seu lloc web continguts de caràcter informatiu sobre les seves activitats.

 

Condicions d’accés i ús.

L’accés i ús dels continguts i serveis d’aquest lloc web confereix la condició d’usuari que accepta les presents condicions i es compromet a utilitzar aquests continguts i serveis respectant la Llei i la bona fe.
Es prohibeix la reproducció, distribució o modificació de qualsevol contingut d’aquest lloc web (inclosos els textos, informacions, documents, dibuixos, dissenys, gràfics, imatges, o arxius de so o de qualsevol altra classe) sense l’autorització expressa de la SHG.
La SHG podrà interrompre en qualsevol moment l’accés al seu lloc web si detecta un ús contrari a la legalitat, la bona fe o a aquestes condicions.

 

Exclusió de responsabilitat.

L’ús d’aquesta pàgina es realitza sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari. La SHG no es fa responsable de qualsevol dany o perjudici ocasionat a l’usuari com a conseqüència de la manca d’accés al lloc web o de la seva falta d’actualització, ni com a conseqüència de la falta d’adequació per a satisfer necessitats concretes de l’usuari.
La SHG, no es fa responsable dels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin causar a l’usuari d’aquest lloc web com a conseqüència de l’existència en el mateix de virus o programes lesius, ni de l’ús que es faci d’aquest lloc en contra les lleis o la bona fe.

 

Enllaços.

La SHG no es fa responsable dels continguts i/o serveis inclosos en altres portals d’Internet als que es faciliti accés des d’aquest lloc web; en particular, la SHG exclou la seva responsabilitat en cas de vulneració de la legislació vigent, la bona fe, els usos i l’ordre públic en pàgines web d’altres portals als quals l’usuari pugui tenir accés a través d’un enllaç des d’aquest lloc web i tampoc es responsabilitza dels béns o serveis posats a disposició de l’usuari per aquests llocs web o pels seus titulars.

 

Protecció de dades de caràcter personal.

La informació recollida dels usuaris a través dels formularis d’aquest lloc web es mantindrà en estricta confidencialitat d’acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (Llei Orgànica 15/1999) i del reglament U.E. 679/2016 (RGPD). Podeu veure’n més detalls als enllaços Política de Privacitat i Política de Cookies que es troben al peu de cada pàgina del web.

 

Propietat intelectual.

Són propietat de la SHG i es troben protegits per les lleis espanyoles, de la Unió Europea i internacionals, tots els drets de propietat intel·lectual sobre qualsevol contingut d’aquest lloc web.

 

Legislació aplicable i jurisdicció.

Les condicions exposades es regeixen per la legislació espanyola. La SHG i l’usuari, renunciant expressament a qualsevol altra jurisdicció que els pogués correspondre, se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Girona per a qualsevol conflicte que pugui originar-se en relació amb aquest lloc web.

SOCIETAT HANDELIANA DE GIRONA

Girona

NIF: G55082663

Registre a’Associacions (Generalitat de Catalunya) n.43251

Contacta amb nosaltres

Fes-te soci

 

per qualsevol consulta, si t'agrada el que fem i et vols fer soci(*) de la societat handeliana, pots fer-ho amb el formulari de la dreta

(*)t'enviarem un formulari amb la butlleta d'inscripció i les instruccions

. T'informem de que les dades que ens proporcionis en el següent formulari serviran per contactar amb tu mitjançant la direcció de correu electrònic que ens proporciones, per donar resposta al que ens comuniques en el missatge
. Al marcar la casella de d'acceptació estas donant el teu consentiment a que les teves dades siguin tractades d'acord a les finalitats d'aquest formulari descrites a la política de privacitat, ara bé ja t'avancem que aquestes no seran cedides a cap tercera part
. Sempre podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició contactant amb nosaltres en el següent correu electrònic: societathandelgirona@gmail.com

 

Formulari de Contacte

Acceptació de la Política de privacitat

Q